Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3784
Назва: Особливості культури харчування у діяльності закладів ресторанного господарства
Автори: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Козар, Я. І.
Ключові слова: культура харчування
ресторанне господарство
заклади ресторанного господарства
Дата публікації: 2019
Видавництво: МДУ
Опис: Молнар-Бабіля Д. І. Особливості культури харчування у діяльності закладів ресторанного господарства / Д. І. Молнар-Бабіля, Я. І. Козар // Сучасні тенденції розвитку науки і освіти в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів : збірник тез доповідей ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (16-17 травня 2019 р., м. Мукачево) / ред.кол. : Т.Д.Щербан (гол.ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2019. - С. 553-554
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3784
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Features_of_food_culture_in_the_activity_of_restaurants.pdfОсобливості культури харчування у діяльності закладів ресторанного господарства743.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.