Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3766
Назва: Аналіз сутності корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств
Автори: Головко, Ольга Миколаївна
Легач, Н. М.
Ключові слова: готельно-ресторанні підприємства
корпоративна культура
Дата публікації: 2019
Видавництво: МДУ
Опис: Головко О. М. Аналіз сутності корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств / О. М. Головко, Н. М. Легач // Сучасні тенденції розвитку науки і освіти в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів : збірник тез доповідей ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (16-17 травня 2019 р., м. Мукачево) / ред.кол. : Т.Д.Щербан (гол.ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2019. - С. 519-521
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3766
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analysis_of_essence_of_corporate_culture_of_hotel_and_restaurant_enterprises.pdfАналіз сутності корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств746.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.