Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3766
Назва: | Аналіз сутності корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств |
Автори: | Головко, Ольга Миколаївна Легач, Н. М. |
Ключові слова: | готельно-ресторанні підприємства корпоративна культура |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | МДУ |
Опис: | Головко О. М. Аналіз сутності корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств / О. М. Головко, Н. М. Легач // Сучасні тенденції розвитку науки і освіти в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів : збірник тез доповідей ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (16-17 травня 2019 р., м. Мукачево) / ред.кол. : Т.Д.Щербан (гол.ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2019. - С. 519-521 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3766 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Analysis_of_essence_of_corporate_culture_of_hotel_and_restaurant_enterprises.pdf | Аналіз сутності корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств | 746.93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.