Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3766
Название: | Аналіз сутності корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств |
Авторы: | Головко, Ольга Миколаївна Легач, Н. М. |
Ключевые слова: | готельно-ресторанні підприємства корпоративна культура |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | МДУ |
Описание: | Головко О. М. Аналіз сутності корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств / О. М. Головко, Н. М. Легач // Сучасні тенденції розвитку науки і освіти в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів : збірник тез доповідей ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (16-17 травня 2019 р., м. Мукачево) / ред.кол. : Т.Д.Щербан (гол.ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2019. - С. 519-521 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3766 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Analysis_of_essence_of_corporate_culture_of_hotel_and_restaurant_enterprises.pdf | Аналіз сутності корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств | 746.93 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.