Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3378
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаллаг, Г. О.-
dc.contributor.authorГарапко, Віталія Іванівна-
dc.date.accessioned2019-06-04T08:37:24Z-
dc.date.available2019-06-04T08:37:24Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3378-
dc.descriptionПаллаг, Г. О. Огляд оцінювання компетентностей підготовки фахівців спеціальності 014 "Середня освіта (Мова та література (англійська))" як наукова проблема / Г. О. Паллаг, В. І. Гарапко // Наука майбутнього : збірник наукових праць студентів, аспірантів та молодих вчених / гол. ред. В.В. Гоблик. - Мукачево : МДУ, 2019. - №Випуск 1(3). - С.124-131en_US
dc.description.abstractТрадиційно стратегії практичного оцінювання, розроблені для студентів або фахівців, значною мірою зосереджені на суворому аналізі знань і навичок, що базуються на папері, в межах компетенцій фахівців спеціальності 014 «Cередня освіта (Мова та література (англійська))». На сьогодні, існує багато перешкод на шляху впровадження системи оцінки компетентностей фахівців спеціальності 014 Середня освіта (Мова та література(англійська)). При введенні нових або більш формалізованих і структурованих підходів до оцінювання компетентностей, є ряд потенційних перепон, які треба опрацювати розробникам програм підготовки фахівців.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectкомпетентностіen_US
dc.subjectатестація здобувачів вищої освітиen_US
dc.subjectоцінюванняen_US
dc.titleОгляд оцінювання компетентностей підготовки фахівців спеціальності 014 "Середня освіта (Мова та література (англійська))" як наукова проблемаen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Garapko_Review_assessment.pdf.pdfОгляд оцінювання компетентностей підготовки фахівців спеціальності 014 "Середня освіта (Мова та література (англійська))" як наукова проблема748.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.