Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3048
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГолубка, Ярослав Володимирович-
dc.contributor.authorМартон, Кристина Юріївна-
dc.date.accessioned2019-01-26T09:59:00Z-
dc.date.available2019-01-26T09:59:00Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3048-
dc.descriptionГолубка, Я. В. Методи обліку витрат і калькулювання собівартості продукції на хлібопекарських підприємствах / Я. В. Голубка, К. Ю. Мартон // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Карпатська вежа, 2014. - №17 (12). - С.114-120en_US
dc.description.abstractУ даній статті проаналізовано методи обліку витрат на виробництві та калькулювання собівартості продукції на хлібопекарському підприємстві.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectкалькулювання собівартості продукціїen_US
dc.subjectметоди обліку витратen_US
dc.titleМетоди обліку витрат і калькулювання собівартості продукції на хлібопекарських підприємствахen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n17-115-121.pdfМетоди обліку витрат і калькулювання собівартості продукції на хлібопекарських підприємствах305.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.