Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3048| Назва: | Методи обліку витрат і калькулювання собівартості продукції на хлібопекарських підприємствах | 
| Автори: | Голубка, Ярослав Володимирович Мартон, Кристина Юріївна | 
| Ключові слова: | калькулювання собівартості продукції методи обліку витрат | 
| Дата публікації: | 2014 | 
| Короткий огляд (реферат): | У даній статті проаналізовано методи обліку витрат на виробництві та калькулювання собівартості продукції на хлібопекарському підприємстві. | 
| Опис: | Голубка, Я. В. Методи обліку витрат і калькулювання собівартості продукції на хлібопекарських підприємствах / Я. В. Голубка, К. Ю. Мартон // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Карпатська вежа, 2014. - №17 (12). - С.114-120 | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3048 | 
| Розташовується у зібраннях: | Статті | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| n17-115-121.pdf | Методи обліку витрат і калькулювання собівартості продукції на хлібопекарських підприємствах | 305.88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

