Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                
    
    http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3048| Название: | Методи обліку витрат і калькулювання собівартості продукції на хлібопекарських підприємствах | 
| Авторы: | Голубка, Ярослав Володимирович Мартон, Кристина Юріївна | 
| Ключевые слова: | калькулювання собівартості продукції методи обліку витрат | 
| Дата публикации: | 2014 | 
| Краткий осмотр (реферат): | У даній статті проаналізовано методи обліку витрат на виробництві та калькулювання собівартості продукції на хлібопекарському підприємстві. | 
| Описание: | Голубка, Я. В. Методи обліку витрат і калькулювання собівартості продукції на хлібопекарських підприємствах / Я. В. Голубка, К. Ю. Мартон // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Карпатська вежа, 2014. - №17 (12). - С.114-120 | 
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3048 | 
| Располагается в коллекциях: | Статті | 
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| n17-115-121.pdf | Методи обліку витрат і калькулювання собівартості продукції на хлібопекарських підприємствах | 305.88 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть | 
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

