Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3048
Название: Методи обліку витрат і калькулювання собівартості продукції на хлібопекарських підприємствах
Авторы: Голубка, Ярослав Володимирович
Мартон, Кристина Юріївна
Ключевые слова: калькулювання собівартості продукції
методи обліку витрат
Дата публикации: 2014
Краткий осмотр (реферат): У даній статті проаналізовано методи обліку витрат на виробництві та калькулювання собівартості продукції на хлібопекарському підприємстві.
Описание: Голубка, Я. В. Методи обліку витрат і калькулювання собівартості продукції на хлібопекарських підприємствах / Я. В. Голубка, К. Ю. Мартон // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Карпатська вежа, 2014. - №17 (12). - С.114-120
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3048
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
n17-115-121.pdfМетоди обліку витрат і калькулювання собівартості продукції на хлібопекарських підприємствах305.88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.