Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3028Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Басараб, М. І. | - |
| dc.contributor.author | Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна | - |
| dc.date.accessioned | 2018-12-21T10:32:03Z | - |
| dc.date.available | 2018-12-21T10:32:03Z | - |
| dc.date.issued | 2015 | - |
| dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3028 | - |
| dc.description | Басараб, М. І. Сучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства / М. І. Басараб, Н. М. Гоблик-Маркович // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Мукачево : Карпатська вежа, 2015. - №18 (13). - С.262-265 | en_US |
| dc.description.abstract | У статті визначено основні напрями оптимізації діяльності ресторанних підприємств, сформовано інноваційні орієнтири ринку ресторанного господарства, виділені функції виробничої логістики у ресторанному господарстві. | en_US |
| dc.language.iso | other | en_US |
| dc.subject | виробнича логістика | en_US |
| dc.subject | логістична система | en_US |
| dc.subject | інновації ринку ресторанного господарства | en_US |
| dc.subject | методи обслуговування | en_US |
| dc.subject | організація харчування | en_US |
| dc.title | Сучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| Розташовується у зібраннях: | Статті | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| n18-263-266.pdf | Сучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства | 223.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.