Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3028
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБасараб, М. І.-
dc.contributor.authorГоблик-Маркович, Надія Михайлівна-
dc.date.accessioned2018-12-21T10:32:03Z-
dc.date.available2018-12-21T10:32:03Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3028-
dc.descriptionБасараб, М. І. Сучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства / М. І. Басараб, Н. М. Гоблик-Маркович // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Мукачево : Карпатська вежа, 2015. - №18 (13). - С.262-265en_US
dc.description.abstractУ статті визначено основні напрями оптимізації діяльності ресторанних підприємств, сформовано інноваційні орієнтири ринку ресторанного господарства, виділені функції виробничої логістики у ресторанному господарстві.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectвиробнича логістикаen_US
dc.subjectлогістична системаen_US
dc.subjectінновації ринку ресторанного господарстваen_US
dc.subjectметоди обслуговуванняen_US
dc.subjectорганізація харчуванняen_US
dc.titleСучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарстваen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n18-263-266.pdfСучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства223.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.