Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                
    
    http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/301| Название: | Бюджетування як елемент підвищення ефективності управління діяльністю ресторану | 
| Авторы: | Ліба, Наталія Степанівна | 
| Ключевые слова: | бюджетування бюджет бюджетний процес | 
| Дата публикации: | 2014 | 
| Краткий осмотр (реферат): | Досліджено теоретичні засади формування бюджетів на підприємствах та особливості бюджетування в сучасних умовах. Встановлено необхідність бюджетування діяльності ресторану. Розглянуто особливості складання операційних бюджетів в ресторанах. | 
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/301 | 
| Располагается в коллекциях: | Статті | 
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Ліба Н.С. 05.pdf | Бюджетування як елемент підвищення ефективності управління діяльністю ресторану | 1.28 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть | 
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

