Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/301| Title: | Бюджетування як елемент підвищення ефективності управління діяльністю ресторану | 
| Authors: | Ліба, Наталія Степанівна | 
| Keywords: | бюджетування бюджет бюджетний процес | 
| Issue Date: | 2014 | 
| Abstract: | Досліджено теоретичні засади формування бюджетів на підприємствах та особливості бюджетування в сучасних умовах. Встановлено необхідність бюджетування діяльності ресторану. Розглянуто особливості складання операційних бюджетів в ресторанах. | 
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/301 | 
| Appears in Collections: | Статті | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Ліба Н.С. 05.pdf | Бюджетування як елемент підвищення ефективності управління діяльністю ресторану | 1.28 MB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

