Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/301
Title: Бюджетування як елемент підвищення ефективності управління діяльністю ресторану
Authors: Ліба, Наталія Степанівна
Keywords: бюджетування
бюджет
бюджетний процес
Issue Date: 2014
Abstract: Досліджено теоретичні засади формування бюджетів на підприємствах та особливості бюджетування в сучасних умовах. Встановлено необхідність бюджетування діяльності ресторану. Розглянуто особливості складання операційних бюджетів в ресторанах.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/301
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ліба Н.С. 05.pdfБюджетування як елемент підвищення ефективності управління діяльністю ресторану1.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.