Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2969
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМілашовська, Ольга Іванівна-
dc.contributor.authorГрянило, Анжеліка Василівна-
dc.contributor.authorБалог, Е.-
dc.date.accessioned2018-12-13T08:00:39Z-
dc.date.available2018-12-13T08:00:39Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2969-
dc.descriptionМілашовська, О. Організація послуг для дітей в закладах готельно-ресторанного господарства регіону / О. Мілашовська, А. Грянило, Е. Балог // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Мукачево : Карпатська вежа, 2015. - №19 (14). - С.161-166en_US
dc.description.abstractЗаклади готельно-ресторанного господарства займають значну частку ринку послуг на регіональному рівні та в Україні, загалом. Їх діяльність та розвиток безпосередньо позначається на стані економіки і в подальшому розвитку, адже заклади готельно-ресторанного господарства є невід’ємною складовою ринку послуг. В результаті створення та надання послуг дитячому контингенту закладами готельно-ресторанного господарства до економіки країни здійснюється надходження коштів, що виступає важливим елементом розвитку країни. Метою даної публікації виступає виокремлення послуг з метою обслуговування дітей в закладах готельно-ресторанного господарства регіону та технологія організації процесу їх надання. Визначити основні тенденції при формуванні послуг для дитячого контингенту в закладах готельно-ресторанної індустрії. В результаті дослідження нами були визначені типи спеціалізованих підприємств готельно-ресторанного господарства для обслуговування дитячого контингенту. Визначили послуги для дітей та поділили їх за окремими ознаками. Сформували вимоги до матеріалів та меблів в закладах ресторанного господарства для дітей. Також виділили спеціалізовані дитячі заклади, які забезпечують обслуговування, відпочинок та оздоровлення. Виділили тенденції для створення дитячих меню в закладах ресторанного господарства. У результаті досліджень виявлено, що заклади готельно-ресторанного господарства для дітей найкраще розташовувати в житловій зоні та в межах міста. Дитячі заклади регіону найчастіше знаходяться в позаміській зоні, адже для їх нормального функціонування необхідні ресурси для оздоровлення (повітря, природні ресурси та природні умови). Обслуговування дитячого контингенту в закладах готельного господарства регіону знаходиться на стадії запровадження, тобто на початковому етапі. До таких послуг ми можемо віднести створення дитячих ігрових кімнат, дитячих майданчиків, послуги няні, вихователя, дитячі анімаційні програми. В результаті досліджень виявлено, що послуги по обслуговуванню дитячого контингенту в закладах готельного господарства регіону потребують подальшого розвитку, що і буде об’єктом наших подальших наукових досліджень.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоen_US
dc.subjectготельно-ресторанна індустріяen_US
dc.subjectготельно- ресторанний бізнесen_US
dc.subjectдитячий контингентen_US
dc.subjectсфера послугen_US
dc.subjectекономіка регіонуen_US
dc.subjectпослуги для дітейen_US
dc.subjectдитяча кімнатаen_US
dc.titleОрганізація послуг для дітей в закладах готельно-ресторанного господарства регіонуen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
n19-162-167.pdfОрганізація послуг для дітей в закладах готельно-ресторанного господарства регіону338.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.