Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2946
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Махлинець, Сергій Степанович | - |
dc.contributor.author | Прокопець, І. І. | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-06T09:08:17Z | - |
dc.date.available | 2018-12-06T09:08:17Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2946 | - |
dc.description | Махлинець С. С. Концепція прийнятного (допустимого) ризику в забезпеченні безпеки життєдіяльності в туристичній індустрії / С. С. Махлинець, І. І. Прокопець // Науковий вісник Мукачівського технологічного інституту. - Мукачево : МТІ, 2007. - №4. - С. 69-72 | en_US |
dc.description.abstract | В даній статті розглядаються питання щодо забезпечення безпеки життєдіяльності туристів і працівників туристичної індустрії. Основна увага приділена оцінці впливу небезпеки на туриста, методам її ідентифікації, засобам і способам створення безпечного середовища для туриста та обслуговуючого персоналу, а також вибору та застосуванню захисних засобів в екстремальних та надзвичайно небезпечних умовах життєдіяльності. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МТІ | en_US |
dc.subject | забезпечення безпеки життєдіяльності туристів | en_US |
dc.subject | методи ідентифікації | en_US |
dc.subject | безпечне середовище | en_US |
dc.subject | захисні засоби | en_US |
dc.title | Концепція прийнятного (допустимого) ризику в забезпеченні безпеки життєдіяльності в туристичній індустрії | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
n4-70-73.pdf | Концепція прийнятного (допустимого) ризику в забезпеченні безпеки життєдіяльності в туристичній індустрії | 312.56 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.