Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2666
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ліба, Наталія Степанівна | - |
dc.contributor.author | Горват, С. В. | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-22T10:25:51Z | - |
dc.date.available | 2018-10-22T10:25:51Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2666 | - |
dc.description | Ліба, Н. С. Деякі особливості ціноутворення в закладах ресторанного господарства / Н. С. Ліба, С. В. Горват // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Карпатська вежа, 2017. - №Випуск 23 (18). - С.262-267 | en_US |
dc.description.abstract | За сучасних умов одним із найбільш динамічних напрямів економічної діяльності, який розвивається, є ресторанне господарство, що стає причиною достатньо жорсткої конкуренції між кафе, барами та ресторанами. Гостра конкуренція призводить до необхідності повного контролю за рухом товарно- матеріальних цінностей і грошових засобів, мінімізації витрат, які пов’язані з виробничим процесом, а також розробки оптимальної цінової політики, що є кроком до ефективного ціноутворення. У статті розглядаються питання особливостей діяльності закладів ресторанного господарства, їх характерні виробничі риси, які впливають і на процес ціноутворення, на продукцію цих закладів. Обґрунтовано основні принципи ціноутворення з урахуванням специфіки діяльності підприємств ресторанного господарства. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | en_US |
dc.subject | кінцева ціна | en_US |
dc.subject | продажна ціна | en_US |
dc.subject | страва | en_US |
dc.title | Деякі особливості ціноутворення в закладах ресторанного господарства | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
n23-262-267.pdf | Деякі особливості ціноутворення в закладах ресторанного господарства | 394.12 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.