Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1984
Назва: Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку
Ключові слова: готельно-ресторанна індустрія
Дата публікації: 2018
Серія/номер: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції;
Короткий огляд (реферат): У збірнику тез висвітлюються погляди науковців, аспірантів, слухачів магістратури, представників підприємницьких структур на актуальні проблеми розвитку туристичної та готельно-ресторанної сфери України і світу. Тематика конференції охоплює дослідження особливостей туристичного та готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах на рівні світової та національної економіки, регіонів та підприємств.
Опис: Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2018.- 114с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1984
Розташовується у зібраннях:Збірник наукових праць

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
матеріали-конференції2018-pdf.pdfПерспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України1.85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.