Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1768
Title: Безпека продуктів харчування
Authors: Молнар, Джосія Імреївна
Соскіда, І.М.
Keywords: безпека продуктів харчування
харчові добавки
Issue Date: 2016
Abstract: Сьогодні особливо актуальним постало питання та проблема безпечності продуктів харчування, серед яких однією з найважливіших є виробництво продуктів харчування, які б задовольняли вимоги безпечності і показників якості. В статті було оцінено ситуацію безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини, проведена систематизація проблем безпеки та чинників фальсифікації. Визначено проблеми формування національної системи технічного регулювання у сфері безпечності продуктів харчування. Розкрито основні напрями гармонізації державної політики забезпечення якості та безпеки продукції до міжнародних вимог. Крім Комісії з Кодексу аліментаріус в світі діють інші міжнародні організації, які покликані розробляти та координувати міжнародні та національні стандарти такі як Міжнародна організація з стандартизації (ISO) як неурядова структура, Європейська економічна комісія ООН, Європейський комітет зі стандартизації (CEN). Запропоновано попереджувальну системою, яка забезпечує якість та безпеку харчової продукції.
Description: Молнар, Д. І. Безпека продуктів харчування / Д. І. Молнар, І. М. Соскіда // Економіка та суспільство : електронний науковий фаховий журнал. - Мукачево, 2016. - №6. - С.266-271
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1768
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6_2016-266-271.pdfБезпека продуктів харчування170.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.