Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1693Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Головко, Ольга Миколаївна | - |
| dc.contributor.author | Чорій, Мирослава Василівна | - |
| dc.date.accessioned | 2018-04-06T10:20:41Z | - |
| dc.date.available | 2018-04-06T10:20:41Z | - |
| dc.date.issued | 2017 | - |
| dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1693 | - |
| dc.description | Головко, О. М. Складові сучасних підходів до охорони праці, техніки безпеки, естетики й ергономіки устаткування в закладах ресторанного господарства / О. М. Головко, М. В. Чорій // Економіка та суспільство : електронний науковий фаховий журнал. - Мукачево, 2017. - №8. - С.524-531 | en_US |
| dc.description.abstract | У статті розкриті складові охорони праці, техніки безпеки, естетики й ергономіки устаткування в закладах ресторанного господарства. Метою є дослідження теоретичних складових охорони праці, техніки безпеки, естетики й ергономіки устаткування ресторанного господарства. Виробництво кулінарної продукції забезпечується використанням технологічних машин, що відповідають вимогам естетики й ергономіки та дотриманням людиною встановлених вимог охорони праці, техніки безпеки, санітарії і гігієни. | en_US |
| dc.language.iso | other | en_US |
| dc.subject | охорона праці | en_US |
| dc.subject | науково-технічний прогрес | en_US |
| dc.subject | естетика | en_US |
| dc.subject | ергономіка | en_US |
| dc.title | Складові сучасних підходів до охорони праці, техніки безпеки, естетики й ергономіки устаткування в закладах ресторанного господарства | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| Розташовується у зібраннях: | Статті | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| МДУ 2017№8.pdf | Складові сучасних підходів до охорони праці, техніки безпеки, естетики й ергономіки устаткування в закладах ресторанного господарства | 521.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.