Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1637
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Молнар, Джосія Імреївна | - |
dc.contributor.author | Чорій, Мирослава Василівна | - |
dc.contributor.author | Рубіш, Марина Андріївна | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-03T11:49:23Z | - |
dc.date.available | 2018-04-03T11:49:23Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1637 | - |
dc.description | Молнар, Д. І. Контроль якості продуктів харчування і можливості України гармонізації стандартам ЄС / Д. І. Молнар, М. В. Чорій, М. А. Рубіш // Науковий вісник Мукачівського державного університету. Серія "Економіка" : збірник наукових праць / гол. ред. Т.В. Черничко. - Мукачево : МДУ, 2017. - Випуск 2(8). - С.42-46 | en_US |
dc.description.abstract | Україна має всі можливості бути одним із передових експортерів харчової продукції та сировини з високим валовим прибутком. Для впровадження цих можливостей необхідно запровадити жорстку систему контролю якості харчової продукції. Метою статті є подати обґрунтовані рекомендації з питань контролю якості продуктів харчування та можливостей України щодо гармонізації стандартам ЄС. У процесі наукового дослідження використані такі методи: фактичний аналіз, експертних оцінок, структурно-системний підхід. Досліджено проблему контролю якості та гармонізації українських стандартів якості зі стандартами ЄС. Високі вимоги до якості продукту і дотримання цих вимог є одним із важливих чинників конкурентоспроможності підприємства та забезпечує перевагу продукції розвинутих країн на світовому ринку, їх безпеку, конкурентоздатність і дозволяє відігравати провідну роль у світовому розподілі праці Низький рівень забезпечення населення якісними харчовими продуктами є глобальною проблемою, яка з часом зростає все інтенсивніше. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | контроль якості | en_US |
dc.subject | безпека харчової сировини | en_US |
dc.subject | стандарти якості | en_US |
dc.title | Контроль якості продуктів харчування і можливості України гармонізації стандартам ЄС | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МДУ 2017№2.pdf | Контроль якості продуктів харчування і можливості України гармонізації стандартам ЄС | 408.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.