Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/13174
Langanzeige der Metadaten
DC ElementWertSprache
dc.contributor.authorКостю, Світлана Йосипівна;-
dc.contributor.authorАлмаші, Світлана Іванівна-
dc.date.accessioned2025-10-30T14:37:22Z-
dc.date.available2025-10-30T14:37:22Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/13174-
dc.descriptionПрактика ознайомлювальна: методичні рекомендації до організації та проведення практики для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності С4 «Психологія» / укладачі Костю С.Й., Алмаші С.І. – Мукачево : МДУ, 2025. – 36 с.uk_UA
dc.description.abstractУ методичних рекомендаціях розкриті загальні положення ознайомлювальної практики, висвітлені особливості організаційного етапу практики, фахові завдання з поясненнями, приклади оформлення звітної документації. Методичні рекомендації містять чіткі інструкції щодо реалізації усіх завдань практики, що дозволить здобувачам максимально ефективно реалізувати загальну мету та завдання ознайомлювальної практики. Рекомендовано здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності С4 «Психологія»uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherмдуuk_UA
dc.subjectметодичні рекомендаціїuk_UA
dc.subjectпрактика ознайомлювальнаuk_UA
dc.subjectпсихологіяuk_UA
dc.titleПрактика ознайомлювальна: методичні рекомендації до організації та проведення практики для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності С4 «Психологія»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Enthalten in den Sammlungen:Методичні рекомендації

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
ilovepdf_merged.pdfПрактика ознайомлювальна: методичні рекомендації до організації та проведення практики для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності С4 «Психологія»1.68 MBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.