Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12774
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ільтьо, Тетяна Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-03T12:17:51Z | - |
dc.date.available | 2025-06-03T12:17:51Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12774 | - |
dc.description | Ільтьо, Тетяна LEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі / Тетяна Ільтьо // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей VІІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 11 квітня 2025 року). - Мукачево : МДУ, 2025. - С.198-199. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Мукачево: МДУ | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | міжнародні конференції | uk_UA |
dc.subject | LEAN-менеджмент | uk_UA |
dc.subject | інструмент оптимізації | uk_UA |
dc.subject | бізнес | uk_UA |
dc.title | LEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
LEAN_management_as_a_tool_for_optimizing_operational_activities_in_the_hotel_and_restaurant_business.pdf | LEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі | 1.21 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.