Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12774| Titel: | LEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі |
| Autoren: | Ільтьо, Тетяна Іванівна |
| Stichwörter: | готельно-ресторанний бізнес міжнародні конференції LEAN-менеджмент інструмент оптимізації бізнес |
| Erscheinungsdatum: | 2025 |
| Herausgeber: | Мукачево: МДУ |
| Beschreibung: | Ільтьо, Тетяна LEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі / Тетяна Ільтьо // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей VІІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 11 квітня 2025 року). - Мукачево : МДУ, 2025. - С.198-199. |
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12774 |
| Enthalten in den Sammlungen: | Тези доповідей |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| LEAN_management_as_a_tool_for_optimizing_operational_activities_in_the_hotel_and_restaurant_business.pdf | LEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі | 1.21 MB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.