Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12774
Titel: LEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі
Autoren: Ільтьо, Тетяна Іванівна
Stichwörter: готельно-ресторанний бізнес
міжнародні конференції
LEAN-менеджмент
інструмент оптимізації
бізнес
Erscheinungsdatum: 2025
Herausgeber: Мукачево: МДУ
Beschreibung: Ільтьо, Тетяна LEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі / Тетяна Ільтьо // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей VІІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 11 квітня 2025 року). - Мукачево : МДУ, 2025. - С.198-199.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12774
Enthalten in den Sammlungen:Тези доповідей

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
LEAN_management_as_a_tool_for_optimizing_operational_activities_in_the_hotel_and_restaurant_business.pdfLEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі1.21 MBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.