Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12754
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтегней, Маріанна Іванівна-
dc.contributor.authorНодь, Оршоя-
dc.contributor.authorБергхауер, Олександр-
dc.date.accessioned2025-06-02T10:49:02Z-
dc.date.available2025-06-02T10:49:02Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12754-
dc.descriptionМаріанна Стегней, Оршоя Нодь, Олександр Бергхауер Особливості розвитку сфери готельно-ресторанного обслуговування в умовах цифровізації та євроінтеграції / Маріанна Стегней, Оршоя Нодь, Олександр Бергхауер // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей VІІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 11 квітня 2025 року). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 128-131.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМукачево: МДУuk_UA
dc.subjectєвроінтеграціяuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний комплексuk_UA
dc.subjectМіжнародні конференціїuk_UA
dc.subjectцифровізаціяuk_UA
dc.subjectособливості розвиткуuk_UA
dc.titleОсобливості розвитку сфери готельно-ресторанного обслуговування в умовах цифровізації та євроінтеграціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Peculiarities_of_the_development_of_the_hotel_and_restaurant_sector_in_the_context_of_digitalization_and_European_integration.pdfОсобливості розвитку сфери готельно-ресторанного обслуговування в умовах цифровізації та євроінтеграції1.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.