Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12685
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна | - |
dc.contributor.author | Дідик, О. | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-14T09:49:50Z | - |
dc.date.available | 2025-05-14T09:49:50Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12685 | - |
dc.description | Молнар-Бабіля Д.І., Дідик О. Модернізація навчального процесу у сфері готельно-ресторанної справи: інновації, технології та практичні навички / Молнар-Бабіля Д.І., Дідик О. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 65-67. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Мукачево: МДУ | uk_UA |
dc.subject | модернізація | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject | Всеукраїнські конференції | uk_UA |
dc.subject | навчальний процес | uk_UA |
dc.subject | практичні навички | uk_UA |
dc.title | Модернізація навчального процесу у сфері готельно-ресторанної справи: інновації, технології та практичні навички | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Modernization_of_the_educational_process_in_the_field_of_hotel_and_restaurant_business_innovations_technologies_and_practical_skills.pdf | Модернізація навчального процесу у сфері готельно-ресторанної справи: інновації, технології та практичні навички | 1.07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.