Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12676| Назва: | Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло |
| Автори: | Панкова, О.М. Шитікова, Тетяна Володимирівна |
| Ключові слова: | сир виробництво молочної продукції Всеукраїнські конференції фенольні речовини вино |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Мукачево: МДУ |
| Опис: | Панкова О.М., Шитікова Т.В. Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло / Панкова О.М., Шитікова Т.В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 50-52. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12676 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Enrichment_of_goat_cheese_with_phenolic_substances_from_Merlot_red_wine.pdf | Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло | 1.18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.