Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12645
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Панкова, О.М | - |
dc.contributor.author | Шитікова, Тетяна Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-22T09:31:11Z | - |
dc.date.available | 2025-04-22T09:31:11Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12645 | - |
dc.description | Панкова О.М., Шитікова Т.В. Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло / Панкова О.М., Шитікова Т.В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 50-52. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Мукачево: МДУ | uk_UA |
dc.subject | сир | uk_UA |
dc.subject | виробництво молочної продукції | uk_UA |
dc.subject | Всеукраїнські конференції | uk_UA |
dc.subject | фенольні речовини | uk_UA |
dc.subject | червоне вино | uk_UA |
dc.title | Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Enrichment_of_goat_cheese_with_phenolic_substances_from_Merlot_red_wine.pdf | Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло | 1.5 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.