Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12645
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПанкова, О.М-
dc.contributor.authorШитікова, Тетяна Володимирівна-
dc.date.accessioned2025-04-22T09:31:11Z-
dc.date.available2025-04-22T09:31:11Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12645-
dc.descriptionПанкова О.М., Шитікова Т.В. Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло / Панкова О.М., Шитікова Т.В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 50-52.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМукачево: МДУuk_UA
dc.subjectсирuk_UA
dc.subjectвиробництво молочної продукціїuk_UA
dc.subjectВсеукраїнські конференціїuk_UA
dc.subjectфенольні речовиниuk_UA
dc.subjectчервоне виноuk_UA
dc.titleЗбагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерлоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Enrichment_of_goat_cheese_with_phenolic_substances_from_Merlot_red_wine.pdfЗбагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло1.5 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.