Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12645| Titel: | Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло |
| Autoren: | Панкова, О.М Шитікова, Тетяна Володимирівна |
| Stichwörter: | сир виробництво молочної продукції Всеукраїнські конференції фенольні речовини червоне вино |
| Erscheinungsdatum: | 2025 |
| Herausgeber: | Мукачево: МДУ |
| Beschreibung: | Панкова О.М., Шитікова Т.В. Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло / Панкова О.М., Шитікова Т.В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 50-52. |
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12645 |
| Enthalten in den Sammlungen: | Тези доповідей |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Enrichment_of_goat_cheese_with_phenolic_substances_from_Merlot_red_wine.pdf | Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло | 1.5 MB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.