Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12626
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Udvorheli, L. | - |
dc.contributor.author | Удворгелі, Лариса Іванівна | - |
dc.contributor.author | Molnar-Babilya, D. | - |
dc.contributor.author | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна | - |
dc.contributor.author | Holovko, O. | - |
dc.contributor.author | Головко, Ольга Миколаївнa | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-08T12:26:03Z | - |
dc.date.available | 2025-04-08T12:26:03Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12626 | - |
dc.description | Udvorheli L., Molnar-Babilya D., Holovko O. Sustainable catering concept: ecologization and food safety / Udvorheli L., Molnar-Babilya D., Holovko O. // Агросвіт : науково-практичний журнал / гол. ред. Васильєва Н.К. - Дніпро, 2025. - № 7. - Р. 86-91 | uk_UA |
dc.description.abstract | In the current context of rising environmental challenges (including the depletion of natural resources, environmental pollution, and the increase in food waste) and the global necessity of ensuring food security, the concept of sustainable catering is becoming particularly relevant. The aim of this article is to analyze the main approaches to the ecologicalization and improvement of food security in catering activities by identifying the features and priority directions of sustainable development.У сучасних умовах загострення екологічних викликів, зокрема виснаження природних ресурсів, забруднен- ня довкілля та зростання обсягів харчових відходів, а також глобальної необхідності забезпечення продовольчої безпеки, концепція сталого кейтерингу набуває особливої актуальності. Відтак, метою цієї статті є аналіз основних підходів до екологізації кейтерингової діяльності та підвищення її безпечності шляхом визначення ключових аспектів і пріоритетних напрямів сталого розвитку. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Дніпро | uk_UA |
dc.subject | environmental responsibility | uk_UA |
dc.subject | екологічна відповідальність | uk_UA |
dc.subject | resource utilization | uk_UA |
dc.subject | використання ресурсів | uk_UA |
dc.subject | food safety standards | uk_UA |
dc.subject | стандарти харчової безпеки | uk_UA |
dc.subject | public catering | uk_UA |
dc.subject | громадського харчування | uk_UA |
dc.subject | natural resources | uk_UA |
dc.subject | природні ресурси | uk_UA |
dc.title | Sustainable catering concept: ecologization and food safety | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE_CATERING.pdf | SUSTAINABLE CATERING CONCEPT: ECOLOGIZATION AND FOOD SAFETY | 1.16 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.