Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12626
Title: Sustainable catering concept: ecologization and food safety
Authors: Udvorheli, L.
Удворгелі, Лариса Іванівна
Molnar-Babilya, D.
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Holovko, O.
Головко, Ольга Миколаївнa
Keywords: environmental responsibility
екологічна відповідальність
resource utilization
використання ресурсів
food safety standards
стандарти харчової безпеки
public catering
громадського харчування
natural resources
природні ресурси
Issue Date: 2025
Publisher: Дніпро
Abstract: In the current context of rising environmental challenges (including the depletion of natural resources, environmental pollution, and the increase in food waste) and the global necessity of ensuring food security, the concept of sustainable catering is becoming particularly relevant. The aim of this article is to analyze the main approaches to the ecologicalization and improvement of food security in catering activities by identifying the features and priority directions of sustainable development.У сучасних умовах загострення екологічних викликів, зокрема виснаження природних ресурсів, забруднен- ня довкілля та зростання обсягів харчових відходів, а також глобальної необхідності забезпечення продовольчої безпеки, концепція сталого кейтерингу набуває особливої актуальності. Відтак, метою цієї статті є аналіз основних підходів до екологізації кейтерингової діяльності та підвищення її безпечності шляхом визначення ключових аспектів і пріоритетних напрямів сталого розвитку.
Description: Udvorheli L., Molnar-Babilya D., Holovko O. Sustainable catering concept: ecologization and food safety / Udvorheli L., Molnar-Babilya D., Holovko O. // Агросвіт : науково-практичний журнал / гол. ред. Васильєва Н.К. - Дніпро, 2025. - № 7. - Р. 86-91
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12626
Ebben a gyűjteményben:Статті

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
SUSTAINABLE_CATERING.pdfSUSTAINABLE CATERING CONCEPT: ECOLOGIZATION AND FOOD SAFETY1.16 MBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!