Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12522Full metadata record
| DC Field | Value | Language | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна | - | 
| dc.contributor.author | Марухлинич, Олександр | - | 
| dc.date.accessioned | 2025-03-10T09:26:56Z | - | 
| dc.date.available | 2025-03-10T09:26:56Z | - | 
| dc.date.issued | 2024 | - | 
| dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12522 | - | 
| dc.description | Молнар-Бабіля, Джосія Аналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг / Джосія Молнар-Бабіля, Олександр Марухлинич // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 78-80. | uk_UA | 
| dc.language.iso | other | uk_UA | 
| dc.publisher | Мукачево: МДУ | uk_UA | 
| dc.subject | готельне господарство | uk_UA | 
| dc.subject | гостиничное хозяйство | uk_UA | 
| dc.subject | готельна індустрія | uk_UA | 
| dc.subject | управління фінансовими потоками | uk_UA | 
| dc.subject | управління фінансами | uk_UA | 
| dc.title | Аналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг | uk_UA | 
| dc.type | Article | uk_UA | 
| Appears in Collections: | Тези доповідей | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Analysis_of_the_features_of_the_organization_of_supply_in_restaurant_service_establishments.pdf | Аналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг | 852.74 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.