Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
                
    
    http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12522| Title: | Аналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг | 
| Authors: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна Марухлинич, Олександр  | 
| Keywords: | готельне господарство гостиничное хозяйство готельна індустрія управління фінансовими потоками управління фінансами  | 
| Issue Date: | 2024 | 
| Publisher: | Мукачево: МДУ | 
| Description: | Молнар-Бабіля, Джосія Аналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг / Джосія Молнар-Бабіля, Олександр Марухлинич // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 78-80. | 
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12522 | 
| Ebben a gyűjteményben: | Тези доповідей | 
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| Analysis_of_the_features_of_the_organization_of_supply_in_restaurant_service_establishments.pdf | Аналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг | 852.74 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | 
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!