Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12099
Назва: Організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанній та музейній справі: методичні вказівки для підготовки до семінарських (практичних) занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”, 027 “Музеєзнавство, пам’яткознавство”
Автори: Бошота, Неля Василівна
Ключові слова: методичні рекомендації
організація підприємницької діяльності
музейні справи
Дата публікації: 2024
Видавництво: МДУ
Короткий огляд (реферат): У методичних вказівках структуровано навчальні теми занять з дисципліни у відповідності до затвердженої програми та наведено завдання для підготовки до практичних (семінарських) занять, спрямовані на оволодіння здобувачами вищої освіти поглиблених теоретичних та практичних знань у туристичній сфері.
Опис: Організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанній та музейній справі: методичні вказівки для підготовки до семінарських (практичних) занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”, 027 “Музеєзнавство, пам’яткознавство” / укладач Н.В. Бошота. - Мукачево: МДУ, 2024. - 36 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12099
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Organization_ of _entrepreneurial_ activity_ in_ the_ hotel_ restaurant_and_ museum _business.pdfОрганізація підприємницької діяльності в готельно-ресторанній та музейній справі: методичні вказівки для підготовки до семінарських (практичних) занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”, 027 “Музеєзнавство, пам’яткознавство”886.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.