Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12010
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоблик-Маркович, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorЧорій, М.В.-
dc.contributor.authorВітвіцький, О.М.-
dc.date.accessioned2024-12-06T13:28:43Z-
dc.date.available2024-12-06T13:28:43Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12010-
dc.descriptionГоблик-Маркович Н.М., Чорій М.В., Вітвіцький О.М. Концептуальні підходи до інноваційного розвитку підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу в кризових умовах / Гоблик-Маркович Н.М., Чорій М.В., Вітвіцький О.М. // Ефективна економіка : електронний журнал. - Київ, 2024. - № 3.uk_UA
dc.description.abstractАктуальність дослідження зумовлена тим, що інноваційний розвиток підприємств сфери туризму та готельно-ресторанного бізнесу набуває особливого значення в умовах кризи, оскільки вони передбачають розвиток ситуацій, що характеризуються серйозними труднощами.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherКиївuk_UA
dc.subjectконцептуальні підходиuk_UA
dc.subjectінноваційний розвитокuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectкризові умовиuk_UA
dc.titleКонцептуальні підходи до інноваційного розвитку підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу в кризових умовахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
conceptual_approaches.pdfКонцептуальні підходи до інноваційного розвитку підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу в кризових умовах4.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.