Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11865
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФеєр, Анастасія Євгенівна-
dc.contributor.authorСмирнова, І. М.-
dc.contributor.authorМашіка, Г. В.-
dc.date.accessioned2024-11-20T09:01:53Z-
dc.date.available2024-11-20T09:01:53Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11865-
dc.descriptionФеєр А.Є., Смирнова І.М., Машіка Г.В. Сучасні стратегії диверсифікації готельних та ресторанних мереж / А.Є. Феєр, І.М. Смирнова, Г.В. Машіка // Інвестиції: практика та досвід. - 2023.- С.53-59uk_UA
dc.description.abstractДослідження спрямоване на вивчення особливостей формування сучасної стратегії дивер сифікації готельних та ресторанних мереж. У межах дослідження стратегії диверсифікації го тельних та ресторанних мереж інтерпретовані нами як недеталізовані плани таких організацій, пошуку і використанні додаткових можливостей надання готельних послуг та ресторанних послуг на масовому рівні. За результатними дослідження акцентовано увагу на тому факті, що в умовах економічної кризи, спричиненої війною або іншими факторами, готельні та ресторанні мережі повинні бути особливо гнучкими і реактивними в своїй стратегії диверсифікації.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectситуативний характерuk_UA
dc.subjectекономічна кризаuk_UA
dc.subjectзміни в зовнішньому середовищіuk_UA
dc.subjectвимоги ринкуuk_UA
dc.subjectдиверсифікаціяuk_UA
dc.titleСучасні стратегії диверсифікації готельних та ресторанних мережuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
CONTEMPORARY_STRATEGIES.pdfСУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ ДИВЕРСИФІКАЦІЇ ГОТЕЛЬНИХ ТА РЕСТОРАННИХ МЕРЕЖ2.93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.