Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                
    
    http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11424| Название: | Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства | 
| Авторы: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна Удворгелі, Л.  | 
| Ключевые слова: | ресторанний бізнес продукти харчування міжнародні конференції  | 
| Дата публикации: | 2024 | 
| Издательство: | Мукачево: МДУ | 
| Описание: | Молнар-Бабіля, Д. Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства / Д. Молнар-Бабіля, Л. Удворгелі // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей VІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 4-5 квітня 2024 року). - Мукачево : МДУ, 2024. - С.92-94. | 
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11424 | 
| Располагается в коллекциях: | Тези доповідей | 
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Implementation_of_functional_products_in_restaurants.pdf | 3.14 MB | Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства | Просмотреть/Открыть | 
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.