Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11424| Назва: | Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства | 
| Автори: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна Удворгелі, Л.  | 
| Ключові слова: | ресторанний бізнес продукти харчування міжнародні конференції  | 
| Дата публікації: | 2024 | 
| Видавництво: | Мукачево: МДУ | 
| Опис: | Молнар-Бабіля, Д. Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства / Д. Молнар-Бабіля, Л. Удворгелі // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей VІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 4-5 квітня 2024 року). - Мукачево : МДУ, 2024. - С.92-94. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11424 | 
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Implementation_of_functional_products_in_restaurants.pdf | 3.14 MB | Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.