Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11424| Title: | Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства | 
| Authors: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна Удворгелі, Л.  | 
| Keywords: | ресторанний бізнес продукти харчування міжнародні конференції  | 
| Issue Date: | 2024 | 
| Publisher: | Мукачево: МДУ | 
| Description: | Молнар-Бабіля, Д. Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства / Д. Молнар-Бабіля, Л. Удворгелі // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей VІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 4-5 квітня 2024 року). - Мукачево : МДУ, 2024. - С.92-94. | 
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11424 | 
| Appears in Collections: | Тези доповідей | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Implementation_of_functional_products_in_restaurants.pdf | 3.14 MB | Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.