Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11323
Title: Діджіталізація як базова складова стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах
Authors: Хаустова, Ксенія Михайлівна
Keywords: діджиталізація
готельно-ресторанне господарство
стратегія розвитку
Issue Date: 2021
Publisher: Мукачево: МДУ
Abstract: ,
Description: Хаустова, К. М. Діджіталізація як базова складова стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах / К. М. Хаустова // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.62-64.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11323
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Digitalization_as_a_basic_component_of_the_hotel_and_restaurant_business_development_strategy_in_modern_conditions.pdfДіджіталізація як базова складова стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах1.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.