Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11320
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГоловко, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorМихайленко, Д.-
dc.date.accessioned2024-04-24T10:55:12Z-
dc.date.available2024-04-24T10:55:12Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11320-
dc.descriptionГоловко, О. М. Аналіз особливостей організаційної культури готельно-ресторанних підприємств / О. М. Головко, Д. Михайленко // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.55-58.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМукачево: МДУuk_UA
dc.subjectаналізuk_UA
dc.subjectорганізаційна культураuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоuk_UA
dc.titleАналіз особливостей організаційної культури готельно-ресторанних підприємствuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analysis_of_the_peculiarities_of_the_organizational_culture_of_hotel_and_restaurant_enterprises.pdfАналіз особливостей організаційної культури готельно-ресторанних підприємств1.16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.