Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11320
Titel: Аналіз особливостей організаційної культури готельно-ресторанних підприємств
Autoren: Головко, Ольга Миколаївна
Михайленко, Д.
Stichwörter: аналіз
організаційна культура
готельно-ресторанне господарство
Erscheinungsdatum: 2021
Herausgeber: Мукачево: МДУ
Beschreibung: Головко, О. М. Аналіз особливостей організаційної культури готельно-ресторанних підприємств / О. М. Головко, Д. Михайленко // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.55-58.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11320
Enthalten in den Sammlungen:Тези доповідей

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Analysis_of_the_peculiarities_of_the_organizational_culture_of_hotel_and_restaurant_enterprises.pdfАналіз особливостей організаційної культури готельно-ресторанних підприємств1.16 MBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.