Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11318
Название: Проблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в Україні
Авторы: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Легач, Н.
Ключевые слова: якість, готельно-ресторанних послуг
якість готельних послуг
Дата публикации: 2021
Издательство: Мукачево: МДУ
Описание: Молнар-Бабіля, Д. І. Проблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в Україні / Д. І. Молнар-Бабіля, Н. Легач // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.47-49
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11318
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Issues_and_ways_to_improve_the_quality_of_hotel_and_restaurant_services_in_Ukraine.pdfПроблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в Україні1.13 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.