Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11316
Название: Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності
Авторы: Чорій, Мирослава Василівна
Ключевые слова: кулінарні тенденції
Дата публикации: 2021
Издательство: Мукачево: МДУ
Описание: Чорій, М. В. Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності / М. В. Чорій // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.41-43.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11316
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Culinary_traditions_and_gastronomic_habits_of_peoples_as_an_element_of_social_unity.pdfКулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності1.13 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.