Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11316
Title: Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності
Authors: Чорій, Мирослава Василівна
Keywords: кулінарні тенденції
Issue Date: 2021
Publisher: Мукачево: МДУ
Description: Чорій, М. В. Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності / М. В. Чорій // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.41-43.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11316
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Culinary_traditions_and_gastronomic_habits_of_peoples_as_an_element_of_social_unity.pdfКулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності1.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.