Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11230
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГоловко, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorПідкаура, Т.-
dc.date.accessioned2024-04-16T07:38:35Z-
dc.date.available2024-04-16T07:38:35Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11230-
dc.descriptionГоловко, О. М. Аналіз сутності компонентів, правил та методів корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств / О. М. Головко, Т. Підкаура // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.9-12.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМДУuk_UA
dc.subjectкорпоративна культураuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанне підприємствоuk_UA
dc.titleАналіз сутності компонентів, правил та методів корпоративної культури готельно-ресторанних підприємствuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Analysis_of_the_essence.pdfАналіз сутності компонентів, правил та методів корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств1.25 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.