Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11230
Title: Аналіз сутності компонентів, правил та методів корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств
Authors: Головко, Ольга Миколаївна
Підкаура, Т.
Keywords: корпоративна культура
готельно-ресторанне підприємство
Issue Date: 2021
Publisher: МДУ
Description: Головко, О. М. Аналіз сутності компонентів, правил та методів корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств / О. М. Головко, Т. Підкаура // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.9-12.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11230
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Analysis_of_the_essence.pdfАналіз сутності компонентів, правил та методів корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств1.25 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.