Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11164
Назва: Регіональний аспект сутності організації харчування
Автори: Головко, О. М.
Мілашовська, Ольга Іванівна
Ключові слова: організація харчування
регіональний аспект
Дата публікації: 2021
Видавництво: Мукачево: МДУ
Опис: Головко, О. М. Регіональний аспект сутності організації харчування / О. М. Головко, О. І. Мілашовська // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей ІІІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 6-7 квітня 2021 року). - Мукачево : МДУ, 2021. - С. 62-65
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11164
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Regional_ aspect_of_ the_ essence.pdfРегіональний аспект сутності організації харчування1.03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.