Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11164
Название: Регіональний аспект сутності організації харчування
Авторы: Головко, О. М.
Мілашовська, Ольга Іванівна
Ключевые слова: організація харчування
регіональний аспект
Дата публикации: 2021
Издательство: Мукачево: МДУ
Описание: Головко, О. М. Регіональний аспект сутності організації харчування / О. М. Головко, О. І. Мілашовська // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей ІІІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 6-7 квітня 2021 року). - Мукачево : МДУ, 2021. - С. 62-65
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11164
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Regional_ aspect_of_ the_ essence.pdfРегіональний аспект сутності організації харчування1.03 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.