Browsing by Author Чорій, Мирослава Василівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 33  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Current aspects of professional training of future specialists in higher educational establishmentLypchanko-Kovachyk, O. V.; Chorii, M. V.; Липчанко-Ковачик, Оксана Василівна; Чорій, Мирослава Василівна
2020PR-технології як засіб просування фестивалівЧорій, Мирослава Василівна
2023Аналіз динаміки транзакцій закладів громадського харчування та стратегія роботи у 2023 роціЮрченко, Д.; Чорій, Мирослава Василівна
2018Аналіз та перспективи розвитку готельного господарства УкраїниЧорій, Мирослава Василівна
2016Аналіз історичних передумов та особливостей технології приготування млинцівЧорій, Мирослава Василівна; Басараб, М. І.
2022Велике руйнівництво: культурні втрати України під час війниЧорій, Мирослава Василівна; Даценко, Д.
2020Вимоги санітарного законодавства для закладів ресторанного господарстваЧорій, Мирослава Василівна
2014Вплив організаційно-економічного механізму інформаційного забезпечення на конкурентоспроможність автотранспортних підприємствЧорій, Мирослава Василівна
2020Гастрономічний туризм Закарпаття: роль національних кухонь у формуванні гастрономічних особливостей регіонуЧорій, Мирослава Василівна; Куцмида, А.Т.
2020Гастрономічний туризм як засіб активізації туристичних дестинаційРубіш, Марина Андріївна; Чорій, Мирослава Василівна; Зеленська, Лілія Володимирівна
2016Екологічна безпека в закладах ресторанного господарстваГоловко, Ольга Миколаївна; Чорій, Мирослава Василівна
2012Загальна характеристика інформаційного забезпечення підприємств автомобільної галузіЧорій, Мирослава Василівна; Затварська, Т. Ю.
2017Застосування QR-кодування в розвитку туристичної галузі регіонуЧорій, Мирослава Василівна; Ільтьо, Тетяна Іванівна
2017Контроль якості продуктів харчування і можливості України гармонізації стандартам ЄСМолнар, Джосія Імреївна; Чорій, Мирослава Василівна; Рубіш, Марина Андріївна
2022Кулінарна дипломатія як аспект підтримки та взаєморозуміння між державами і народамиЧорій, Мирослава Василівна
2021Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдностіЧорій, Мирослава Василівна
2024Кухні народів світу як об'єкти нематеріальної спадщини ЮНЕСКОЧорій, Мирослава Василівна; Легач, Н.
2023Нові культурні інституції, що відкрилися під час війниЧорій, Мирослава Василівна; Кочан, В.В.
2016Освітня складова виставкової діяльності як фактору популяризації сфери гостинностіГрянило, Анжеліка Василівна; Чорій, Мирослава Василівна
2017Перспективність розвитку дитячої анімації на ЗакарпаттіІльтьо, Тетяна Іванівна; Чорій, Мирослава Василівна