Browsing by Author Удворгелі, Л. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Аналіз сутності використання прянощів в технології приготування їжі та їх вплив на організм людиниГоловко, Ольга Миколаївна; Удворгелі, Л. І.
2023Використання платформи "Instagram", "Facebook", "Twitter" для ефективної праці ресторанного бізнесу: плюси і мінусиВласенко, М.; Удворгелі, Л. І.
2023Використання інноваційних технологій у роботі сучасного музеюУдворгелі, Л. І.; Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2023Основні формати та тренди ресторанного бізнесу під час війниПетришин, Н.З.; Удворгелі, Л. І.
2022Підвищення якості послуг, як основний чинник привабливості готельних підприємствМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Удворгелі, Л. І.
2022Розвиток сучасних еко-тенденцій у готельних господарствах УкраїниУдворгелі, Л. І.; Петришин, Н. З.
2021Роль "SOFT SKILLS" та "HARD SKILLS" в сфері гостинностіМілашовська, Ольга Іванівна; Удворгелі, Л. І.
2022Сировинно-товарне забезпечення сфери готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Удворгелі, Л. І.
2021Стратегії адаптації санаторно-курортних закладів в умовах пандемії Covid-19Удворгелі, Л. І.; Хаустова, Ксенія Михайлівна; Чорій, Мирослава Василівна
2020Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ОС БакалаврУдворгелі, Л. І.
2023Індустрія гостинності: досвід, проблеми, сьогоденняДьордяк, В.; Удворгелі, Л. І.
2022Інноваційні тенденції у музейній справіМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Удворгелі, Л. І.
2022Інтерактивна виставка як нова форма роботи музеївУдворгелі, Л. І.; Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна