DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Результати 1 до 20 із 41
далі >
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | A brief review on heterocyclic compounds with promising antifungal activity against Candida species | Korol, Nataliya; Molnar-Babilya, Dzhosiya; Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Slivka, Mikhailo; Onysko, Mikhajlo |
2021 | Karpatalja udulo-es rekreacios zonainak lehetosegei | Luzánszká, T.; Лужанська, Тетяна Юріївна; Molnár-Babilya, D.; Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Pjatka, N.; П'ятка, Наталія Степанівна |
2018 | Аналіз особливостей оснащення устаткуванням підприємств сфери послуг (туризму й готельно-ресторанного господарства) | Головко, Ольга Миколаївна; Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна |
2023 | Аналіз роботи ресторанного бізнесу в умовах війни | Мохатій, Д.; Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна |
2018 | Аналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Беликанич, О. В. |
2018 | Безпечність продуктів харчування | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна |
2019 | Визначення алюмінію в питних водах | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Головко, Ольга Миколаївна |
2018 | Визначення важких металів в харчових продуктах | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна |
2020 | Визначення впливу ЕДТА на вміст та розподіл плюмбуму у системі " грунд-рослина" під час фіторемедіації | Глух, О. С.; Симканич, О. І.; Сватюк, Н. І.; Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна |
2023 | Використання інноваційних технологій у роботі сучасного музею | Удворгелі, Л. І.; Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна |
2024 | Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Удворгелі, Л. |
2018 | Впровадження інновацій як шлях до успішного функціонування готельних підприємств | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Кіріа, Т. С. |
2020 | Дослідження особливостей ринку послуг готельного господарства Закарпатської області | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна |
2021 | Дослідження факторів впливу новітніх технологій обслуговування у готельно-ресторанних господарствах | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Когут, Д. О. |
2021 | Екологізація навчально-виховного процесу в підготовці фахівців | Лужанська, Тетяна Юріївна; Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна |
2020 | Експертиза якості надання послуг готельного і ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно- ресторанна справа ОС Магістр | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна |
2021 | Ефективне управління персоналом-складова успіху підприємств готельно-ресторанного господарства | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Козар, Я.І. |
2022 | Ефективність функції контролю в готельно-ресторанній індустрії | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Козар, Я.І. |
2022 | Кризове реагування та налагодження роботи закладів громадського харчування | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Лужанська, Тетяна Юріївна |
2021 | Моніторингові дослідження як система прогнозування стану навколишнього середовища | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Лужанська, Тетяна Юріївна |