DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори Чорій, Мирослава Василівна
Результати 3 до 22 із 33
< назад
далі >
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Аналіз динаміки транзакцій закладів громадського харчування та стратегія роботи у 2023 році | Юрченко, Д.; Чорій, Мирослава Василівна |
2018 | Аналіз та перспективи розвитку готельного господарства України | Чорій, Мирослава Василівна |
2016 | Аналіз історичних передумов та особливостей технології приготування млинців | Чорій, Мирослава Василівна; Басараб, М. І. |
2022 | Велике руйнівництво: культурні втрати України під час війни | Чорій, Мирослава Василівна; Даценко, Д. |
2020 | Вимоги санітарного законодавства для закладів ресторанного господарства | Чорій, Мирослава Василівна |
2014 | Вплив організаційно-економічного механізму інформаційного забезпечення на конкурентоспроможність автотранспортних підприємств | Чорій, Мирослава Василівна |
2020 | Гастрономічний туризм Закарпаття: роль національних кухонь у формуванні гастрономічних особливостей регіону | Чорій, Мирослава Василівна; Куцмида, А.Т. |
2020 | Гастрономічний туризм як засіб активізації туристичних дестинацій | Рубіш, Марина Андріївна; Чорій, Мирослава Василівна; Зеленська, Лілія Володимирівна |
2016 | Екологічна безпека в закладах ресторанного господарства | Головко, Ольга Миколаївна; Чорій, Мирослава Василівна |
2012 | Загальна характеристика інформаційного забезпечення підприємств автомобільної галузі | Чорій, Мирослава Василівна; Затварська, Т. Ю. |
2017 | Застосування QR-кодування в розвитку туристичної галузі регіону | Чорій, Мирослава Василівна; Ільтьо, Тетяна Іванівна |
2017 | Контроль якості продуктів харчування і можливості України гармонізації стандартам ЄС | Молнар, Джосія Імреївна; Чорій, Мирослава Василівна; Рубіш, Марина Андріївна |
2022 | Кулінарна дипломатія як аспект підтримки та взаєморозуміння між державами і народами | Чорій, Мирослава Василівна |
2021 | Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності | Чорій, Мирослава Василівна |
2024 | Кухні народів світу як об'єкти нематеріальної спадщини ЮНЕСКО | Чорій, Мирослава Василівна; Легач, Н. |
2023 | Нові культурні інституції, що відкрилися під час війни | Чорій, Мирослава Василівна; Кочан, В.В. |
2016 | Освітня складова виставкової діяльності як фактору популяризації сфери гостинності | Грянило, Анжеліка Василівна; Чорій, Мирослава Василівна |
2017 | Перспективність розвитку дитячої анімації на Закарпатті | Ільтьо, Тетяна Іванівна; Чорій, Мирослава Василівна |
2015 | Проблеми формування туристичного бренду в умовах кризи | Чорій, Мирослава Василівна |
2019 | Розвиток малого підприємництва в ресторанній сфері Закарпаття | Чорій, Мирослава Василівна; Куцмида, А.Т. |